Pepparkakscupcakes med frosting

Recept:
Ca 15 st cupcakes
100 g smör
2,5 dl farinsocker
2 ägg
1,5 dl filmjölk
3 dl vetemjöl
1 msk malen kanel
1 tsk malen ingefära
1 tsk malen nejlika
1 tsk bikarbonat
Blanda smör och socker med elvisp. Tillsätt ett ägg i taget och rör om.
Rör ner filmjölken och sedan mjölet blandat med kryddor och bikarbonat. Fördela i muffinsformar och grädda i ca 10 min på 225 grader.
Glasyr:
200 g philadelphiaost
25 g rumsvarmt smör
1 dl florsocker
ev. någon droppe karamellfärg, jag gjorde misstaget att ha i för mycket och då blev glasyren för lös för att spritsa!
Jag dekorerade med det fina winter-strösslet från dr. oetker.
skriven
Mmmmmm, suuuuuugen! Själv ska jag göra de regnbågsfärgade igen när jag fyller år om en månad. Längtar redan! :)